Qytetërimi I Dashurise – Aventura me e madhe e njerezimit (Digital Download, Albanian)

$9.95

Ky libër paraqet vizionin e guximshëm të Tony për një të ardhme thellësisht të ndryshme. Ai paraqet rastin për ndryshime urgjente në mënyrë që të ndërtojë një mënyrë më humane për të jetuar së bashku në këtë planet. Ky libër përfshin parimet dhe praktikat brenda një Civilizimi të Dashurisë. Ky është një adresim i thjeshtë dhe konciz realist i sfidave të ndryshimeve radikale.

SKU: COL-ALB Categories: , Tags: , ,

Description

Ky libër paraqet vizionin e guximshëm të Tony për një të ardhme thellësisht të ndryshme. Ai paraqet rastin për ndryshime urgjente në mënyrë që të ndërtojë një mënyrë më humane për të jetuar së bashku në këtë planet. Ky libër përfshin parimet dhe praktikat brenda një Civilizimi të Dashurisë. Ky është një adresim i thjeshtë dhe konciz realist i sfidave të ndryshimeve radikale.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.