Lane e shpejte Aventura e një jete (Digital Download, Albanian)

$9.95

Libri i vetëm i shkruar ndonjëherë për të qenë një dishepull i Jezu Krishtit si një aventurë. Shkruar në të njëjtën gjuhë të thjeshtë poshtë në tokë të prezantimeve të Toni, është një përmbledhje e mesazheve të tij të tërheqjes bazë dhe si të ndërtohet mbi to. Burim i shkëlqyer për këdo që është i mërzitur ose i zhgënjyer me krishterimin. Përfshin dhjetra tregime të fuqishme ilustruese dhe ide shpirtërore të rritjes.

SKU: TFL-ALB Categories: , Tags: ,

Description

Libri i vetëm i shkruar ndonjëherë për të qenë një dishepull i Jezu Krishtit si një aventurë. Shkruar në të njëjtën gjuhë të thjeshtë poshtë në tokë të prezantimeve të Toni, është një përmbledhje e mesazheve të tij të tërheqjes bazë dhe si të ndërtohet mbi to. Burim i shkëlqyer për këdo që është i mërzitur ose i zhgënjyer me krishterimin. Përfshin dhjetra tregime të fuqishme ilustruese dhe ide shpirtërore të rritjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.